————— Jouw Privacy en ons beleid —————

 

Door de wijzigingen in de reglementering m.b.t. de bescherming van persoonsgegevens die in voege zullen treden op 25 mei 2018 is ons Privacybeleid bijgewerkt. We nodigen je uit om dit beleid even door te nemen zodat je op de hoogte bent van je rechten en van de belangrijkste punten terzake als member van  DAVINA’s Sensual Dance Academy.

Meestal als je op ‘disclaimer’ of ‘privacy policy’ klikt krijg je een lange tekst vol met juridische termen waar je niets van snapt. Dat doen wij niet want we willen dat alles duidelijk is voor jou. We vertellen je gewoon in ‘mensentaal’ hoe het zit met jouw privacy en lichten ons beleid graag toe.

Jouw privacy. 

DAVINA hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

De verantwoordelijke voor de verwerking, Davina, respecteert de Belgische wet met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden. Dit laatste enkel wanneer jij je zelf inschreef op onze nieuwsbrief. We verzamelen enkel persoonsgegevens die gerechtvaardigd zijn in het kader van onze activiteiten en onze interactie met jou en nemen gepaste veiligheidsmaatregelen om deze gegevens te beschermen. Je kan te allen tijde je persoonsgegevens raadplegen, wijzigen of verwijderen

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van je logingegevens en het gebruik van je paswoord. Je paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Davina heeft dus geen toegang tot jouw paswoord.

Hoe verzamelen we informatie over jou?

Bij elk van jouw interacties met Davina kunnen wij informatie op drie mogelijke manieren verzamelen:

  1. Wanneer je de informatie rechtstreeks aan ons verstrekt

Wanneer u zich registreert voor de nieuwsbrief of een account aanmaakt, of telkens als u Davina bezoekt, onze producten koopt of met ons communiceert, kunt u ervoor kiezen om ons vrijwillig bepaalde informatie te verstrekken.

  1. Wanneer onze systemen informatie of gegevens verzamelen terwijl  je onze websites gebruikt

Telkens als je een website, een app of een andere internetservice gebruikt, wordt er tegenwoordig automatisch bepaalde informatie gecreëerd en geregistreerd door de IT-systemen die nodig zijn om die site, app of dienst te beheren.

Waarvoor gebruiken wij je persoonsgegevens?

Wij gebruiken jouw gegevens om  jouw event/workshop aanvraag te verwerken.

Je gegevens worden altijd opgeslagen op een secure (veilige) server. Wij communiceren altijd via email en zullen je niet bellen, tenzij het echt dringend is. Als jij liever gebeld wordt kun je dit natuurlijk aangeven en zullen wij dat respecteren.

Davina zal je persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen wanneer zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling of evenement.

Uiteraard zijn onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden ook verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Een andere reden dat wij je persoonsgegevens kunnen gebruiken is voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen, hacking van de website en/of fraude gericht tegen Davina, haar klanten en medewerkers. Maar dat is gelukkig nog nooit gebeurd : – )

Hoe wij jouw informatie NIET gebruiken:

We zullen jouw informatie NIET verkopen zonder uw toestemming aan een Partij buiten Davina en KAMA, waar we een zeer nauwe samenwerking mee hebben.

Wij zullen jouw persoonlijk identificeerbare informatie niet verkopen aan enige derde partij.

Wij zullen jouw informatie NIET delen met een externe adverteerder of met advertentienetwerken:

We tonen momenteel geen advertenties van derden op onze website en, zelfs als dat wel het geval zou zijn, zouden wij geen toestemming geven voor het delen van uw persoonlijk identificeerbare informatie met externe adverteerders of advertentienetwerken.

Onze nieuwsbrief:

Wanneer jij je opgeeft voor de nieuwsbrief ga je ermee akkoord dat wij jou onze nieuwsbrief mogen mailen.

Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen?

Je kunt je op elk gewenst moment snel en gemakkelijk uitschrijven, door onderaan de nieuwsbrief op ‘unsubscribe from this list’ te klikken.

Foto’s:

Alle foto’s op www.davina.be behoren toe aan Davina. Je mag ze delen, maar vermeld er dan wel even  Davina en de website bij.

We zullen nooit zomaar foto’s gebruiken van de workshops of fotoshoots, zonder dat onze klant daar uitdrukkelijk goedkeuring voor heeft gegeven. Ook onze fotografen zullen jouw foto’s vertrouwelijk behandelen.

Wanneer we een leuke foto hebben van een fotoshoot (of de klant stuurt deze zelf naar ons) zullen we ALTIJD vragen of zij het ok/leuk vinden om op onze Facebook pagina en/of website te staan. Als zij dit niet willen dan doen wij dit uiteraard niet.

 

Heb je nog onbeantwoorde vragen?

Wanneer je nog vragen mocht hebben over ons privacy beleid dan kun je ons altijd contacteren via info@davina.be  geven we graag meer uitleg.

In geval wijziging van ons privacy beleid nodig mocht zijn, vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

www.davina.be

Laatst gewijzigd op 23 mei 2018.